Bemutatkozás

Hagyomány ~ Érték ~ Játék
E három fogalom alkotja Játékműhelyünk gerincét.

A Tulipiros Játékműhely két játékos kedvű családanya közös gyermeke. Az a szándék hívta életre, hogy a gyerekeken keresztül az egész családnak élményt adjunk. Hisszük azt, hogy ennek egyik legjobb formája a közös játék.

Szakmai hátterünket óvodapedagógusi, művelődésszervezői és könyvtárosi múltunk adja.

Fontosnak tartjuk a játszva tanítani elvét, amelyet interaktív múzeumpedagógiai óráinkon alkalmazunk a Dinnyési Várparkban. A csodás környezetben az óvodás és kisiskolás korú csoportokat ismertetjük meg játékosan a magyar történelem egy szeletével.

Hagyományaink továbbadása is célunk, ezt leginkább családi játékligeteinkben alkalmazzuk. Kezünk által a hagyományos tárgyak új jelentést kapnak, izgalmas, egyedi játékeszközökként születnek újjá. Játékligeteinket az adott esemény aktuális témájához igazítjuk, a felhasznált tárgyakat, dekorációt saját kezűleg készítjük, feladatai sokrétűek, megtalálhatóak benne nagymozgásos, ügyességi és fejtörő játékok is.

Játékműhelyünkkel szívesen gazdagítjuk magán rendezvények, fesztiválok, közösségi rendezvények programkínálatát, vállalunk csapatépítő tréningeket és nosztalgiafotózást is. Rendezvénydekorációink DIY, vidéki, romantikus stílusban egyedi hangulatot biztosítanak, szép színfoltjai minden rendezvénynek.