Tulipiros Hétmérföldes Túrák élménydoboz

2017. augusztus 10-én, Lőrinc napján útjára bocsátjuk a Tulipiros Hétmérföldes Túrák élménydobozt!

Tulipiros Hétmérföldes Túrák címmel egy olyan élménydobozt indítunk útjára, amely a Velencei-tó partjára látogatóknak Dinnyést mutatja be nem éppen hagyományos módon, de a hagyományokra építve.

Dinnyés, Gárdony városrészeként megőrizte falusi báját, családias légkörét, mentes a Velencei-tó nyári nyüzsgésétől, amolyan „nyugalom szigete”, a Velencei-tó partján.

Fő turista vonzereje a dinnyési Fertő Madárrezervátum, ahol a Madárdal-tanösvény kisebb-nagyobb túraútvonalai látogathatók. Illetve a Dinnyési Várpark, amely a világon egyedülálló módon, anyaghűen felépítve mutatja be a történelmi Magyarország elfeledett vagy romos várait kicsinyített változatban.

Hétmérföldes Túránk célja az, hogy a Dinnyésre látogató családok, társaságok, csoportok egy könnyű séta keretén belül, (amely időtartama kb. 1 óra) ismerjék meg Dinnyés egyéb nevezetességeit is. Az útvonal végigjárását segíti egy látványtérkép, amelyen jelölve vannak a túra egyes állomásai. A játékosan felépített feladatsor megoldásával örök élménnyel gazdagodva térhetnek haza Dinnyésről az ide látogatók!

Az élménydoboz tartalmaz:

  • egy képeslap alakú látványtérképet
  • egy útlevelet
  • egy tollat
  • kedvezménykártyákat helyi szolgáltatások igénybevételére és
  • apró ajándéktárgyakat helyi kézművesektől

Az élménydoboz kiegészítéseként, a partnerszolgáltatók és helyi vállalkozók összefogásával és támogatásával, Dinnyés több pontján látványtérképet helyeztünk el.

Az élménydoboz ára: 2000 Ft

Beszerezhető a dinnyési Várpark Cukrászdában és a Gárdonyi TDM irodában.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.